עיריית מודיעין

בתור התחלה, יש אתר עתיק המתוארך לפרהיסטוריה, אך תכנון העיר המודרנית מודי היה מורכב הרבה יותר מזה. מטרת תוכנית זו הייתה להפוך את העיר על ידי יצירת אזור דומיננטי והפיכתה לאחד היפים בישראל. כאשר מועצת העיר מודיעין החליטה לתכנן את מרכז העיר מודיעין במכבים, היא החליטה לשנות את כל תמונת התכנון לעיר. הרעיון היה לפתח מרכז עירוני חדש במטרה להפיץ את האוכלוסייה ולהשתמש באזורים מוגבלים לפיתוח. זה היה רק עניין של זמן עד שקבוצת אלמוג, שכבר השלימה שני פרויקטים למגורים בערים, תנצל הזדמנות זו ותקפוץ למרכז העירוני.

ועדת השמות של ממשלת ישראל, שנבחרה בשם מודי עילית, דחתה את התוכנית המקורית לקרית ספר. עם זאת, אתר זה נמצא מדרום לחברון וההזדמנות נוצרה כאשר מינהל מקרקעי ישראל הוציא את הנכס לשוק לראשונה בתולדותיו.

בשנת 1990 העיר מכבים רעות ומודיעין התמזגה לעיר אחת וכיום ידועה רשמית בשם "מודיעין" (או "מכביבים רעות" או פשוט אמצעי נוחות)

בשנת 1990 נבנתה העיר מודי והתמזגה עם קהילת הכפר השכן קריית ספר (נוסד בשנת 1980) והכפר מקאביים רעים שבדרום חברון, כדי להקים קהילה אחת, מודי – מק סמבים. מחדש. העיר תוכננה עם שטח ירוק גדול, הכולל פארק ציבורי, פארק ומרכז קהילתי, כמו גם אזור מגורים.

ZAYIT הוקמה בשנת 2006 על ידי אנשי חינוך ועובדי הקהילה והיא חלק מהמועצה האזורית עמק חפר

הכוללת למעלה מ- 40 קיבוצים ומושבים. בעיר יש סניף של "משרד הפנים" (משרד הפנים) ומשרד השילוב בעלייה נמצא יום בשבוע. עכשיו העירייה יכולה להתקין בקלות מצלמות מעקב כדי למנוע תאונות דרכים ופשע, כמו גם פיקוח סביבתי כדי לפקח על התנאים. נתונים – איסוף הנתונים הצטייד לספק לרשות הייעוד מידע על המתרחש ברחובות העיר, כגון מספר המכוניות בחניון, מהירות התנועה ונוכחות הולכי הרגל ורוכבי האופניים.

למידע בתחום של עיריית מודיעין ניתן להעיף מבט ב- amiadtaub.com

תוכן עניינים

מאמרים קשורים

דילוג לתוכן